Heelweg

heelweg-nieuws

Wethouder Drenth stelt watertrog Veemarkt in gebruik

<strong>Donderdag 27 augustus 2009 heeft wethouder Peter Drenth de watertrog op het Veemarktterrein officieel in gebruik gesteld. Hiermee werd gemarkeerd dat de bouw van de woningen op de Veemarkt kan beginnen.</strong>

Donderdag 27 augustus 2009 heeft wethouder Peter Drenth de watertrog op het Veemarktterrein officieel in gebruik gesteld. Hiermee werd gemarkeerd dat de bouw van de woningen op de Veemarkt kan beginnen.

klik hier om verder te lezen

Volop woningbouw op Heelweg

<strong>Er is volop bedrijvigheid op de nieuwbouwlocatie Heelweg. Vorig jaar zijn de eerste vrije kavels op deze plek uitgegeven en inmiddels wordt er volop gebouwd aan vier woningen. De voorbereidingen voor de start van de overige woningen is in volle gang. De eigenaren van de kavels maken nu daadwerkelijk van hun droom een huis</strong>.

Er is volop bedrijvigheid op de nieuwbouwlocatie Heelweg. Vorig jaar zijn de eerste vrije kavels op deze plek uitgegeven en inmiddels wordt er volop gebouwd aan vier woningen. De voorbereidingen voor de start van de overige woningen is in volle gang. De eigenaren van de kavels maken nu daadwerkelijk van hun droom een huis.

klik hier om verder te lezen

De projecten in vogelvlucht Masterplan Schil in vogelvlucht
geniet werkt woont leert zorgt